Logo ontwerp

FOR MULTIPLE BUSINESSES

Het logo is het belangrijkste en meest herkenbare element van jouw onderneming. Het logo bepaalt in grote mate de uitstraling van je bedrijf. Kies daarom voor kwaliteit en maak een sterke eerste indruk met een professioneel bedrijfslogo. Een goed logo is onderscheidend, passend, praktisch en brengt een duidelijke boodschap over.

Het logo zal helemaal op maat gemaakt worden naar de wensen van de klant. Tevens kan je bij mij jouw bestaande logo laten 'opfrissen', 'moderniseren' of 'restylen' zodat het geschikt is voor het digitale jungle!

DIVERS
Het vormgeven van een flyer of poster is een vak apart. Het is heel belangrijk dat het ontwerp de doelgroep direct grijpt, zodat er even bij stil wordt gestaan. In het ontwerp moet een juiste balans verwerkt zitten wat men wilt communiceren. Vaak wil men teveel zeggen en dan schiet je het doel voorbij. Het ontwerp moet duidelijke headers gebruiken in combinatie met sterk beeld. Hierdoor trek je de aandacht van de doelgroep veel sneller en kan het uitnodigen om de flyer of posters eens wat uitgebreider
te bekijken.

DTP werk

MAKEN EN CREËREN